Of devlet hastanesi yenileniyor

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, yenileme çalışmaları devam eden Of Devlet Hastanesi'nde incelemede bulundu.Bir süre önce göreve atanan Of Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Şaban Uysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Terzioğlu, daha

Of devlet hastanesi yenileniyor

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, yenileme çalışmaları devam eden Of Devlet Hastanesi'nde incelemede bulundu.

Bir süre önce göreve atanan Of Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Şaban Uysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Terzioğlu, daha sonra yenileme çalışmaları süren Acil Servis'te inceleme yaptı.

Of Devlet Hastanesi'nin yılda yaklaşık dört yüz bin hastaya hizmet verdiğini belirten Terzioğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon'un önemli bölge hastanelerinden biri olan Of Devlet Hastanesi, Of'un yanı sıra Çaykara, Hayrat, Dernekpazarı ve Sürmene ilçelerimizin yanı sıra Rize ilimizin İkizdere vadisindeki vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti veriyor. Hastanemizin yenilenmesi çalışmaları yer sorunu nedeniyle uzadı. İnşallah kısa sürede yer sorunu netleşip inşaat çalışmalarına başlayacağız ancak bu süreçte ihtiyaca cevap veremeyen Acil Servisimizin yenilenmesine karar verdik. 500 metrekare alan üzerinde yeni bir servis kuruyoruz. Of ve bölge halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu amaçla halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede hazır hale gelecek olan Acil Servisimizle birlikte hastanemizi daha kullanışlı hale getireceğiz."

Ziyaretinden ötürü Terzioğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Uysal, Of ve bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam