Odunpazarı’ndan İşaret Dili Kursu

Odunpazarı Belediyesi'nin engelli vatandaşların hayat standartlarının geliştirilmesine ve problemlerin asgari seviyeye indirilmesine katkı sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Büyükdere Gençlik Merkezi'n

Odunpazarı’ndan İşaret Dili Kursu

Odunpazarı Belediyesi'nin engelli vatandaşların hayat standartlarının geliştirilmesine ve problemlerin asgari seviyeye indirilmesine katkı sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Büyükdere Gençlik Merkezi'nde verilen İşaret Dili Eğitimi ile işitme engelli bireylerin toplumda yer alan diğer fertlerle iletişiminin sağlıklı olması sağlanıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen ve 3 ay sürecek olan İşaret Dili Kursu'na hafta içi ve hafta sonu Büyükdere Gençlik Merkezi bünyesinde devam ediliyor. Yetkililer, yeni dönem İşaret dili kursu için kayıt yaptıracak gençlerin, Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı No:87/C (ESOGÜ Kredi Yurtlar Karşısı) adresinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezi'ne gelmeleri gerektiğini belirtti.

Odunpazarı’ndan İşaret Dili Kursu

Odunpazarı’ndan İşaret Dili Kursu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler