O ülke 463 mahkumu affetti!

Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall'ın, Ramazan Bayramı dolayısıyla 469 mahkumdan 463'ünün cezasını tamamen affettiği, 6'sının da mahkumiyet sürelerinin yarıya indirilmesine karar verdiği bildirildi.Adalet Bakanlığı, Agence de Presse Senegalaise'de (APS) yer

O ülke 463 mahkumu affetti!

Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall'ın, Ramazan Bayramı dolayısıyla 469 mahkumdan 463'ünün cezasını tamamen affettiği, 6'sının da mahkumiyet sürelerinin yarıya indirilmesine karar verdiği bildirildi.

Adalet Bakanlığı, Agence de Presse Senegalaise'de (APS) yer alan konuya ilişkin açıklamasında, Cumhurbaşkanı Sall'ın, Senegal'in farklı cezaevlerinde yatan 469 hükümlüden 463'ünün cezalarını kaldırdığını, 6 hükümlünün ise mahkumiyet sürelerini yarıya indirdiğini belirtti.

Açıklamada, Macky Sall'ın affettiği kişiler arasında kan davası ve uluslararası uyuşturucu tacirliği suçundan hüküm giyenlerin kesinlikle bulunmadığı da vurgulandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler