O karar bir takdir

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Partili üyelerin oylarıyla reddedilen yaşam odası önergesi için "Komisyonun takdiridir. Konu henüz TBMM Genel Kurulu'na gelmiş değil. Orada inşallah hep beraber değerlendireceğiz." dedi. Bakan Taner Yıldız

O karar bir takdir
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Partili üyelerin oylarıyla reddedilen yaşam odası önergesi için "Komisyonun takdiridir. Konu henüz TBMM Genel Kurulu'na gelmiş değil. Orada inşallah hep beraber değerlendireceğiz." dedi.
 
Bakan Taner Yıldız, Ömer Dengiz ve yönetimini istifasından sonra il başkanlığı görevine getirilen Hüseyin cahit Özden’i parti binasında ziyaret etti. Yıldız, burada bir gazetecinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki torba kanun tasarısı görüşmelerinde madenlerde yaşam odasının zorunlu olmasını içeren önergenin AK Parti vekillerin oylarıyla reddedilmesine cevap verdi. Bakan Yıldız, "Konu henüz TBMM Genel Kurulu'na gelmiş değil. Orada inşallah hep beraber değerlendireceğiz. Tabiki komisyonun takdiridir. Bizler, ister kanun tasarılarını, torba tasarıları, kanun tekliflerini önce komisyonlara iletiriz. Orada onay aldıktan sonra TBMM Genel Kurulu'na getiririz. Bunların her birisi henüz son halini almış değil. Hep beraber takip edeceğiz.." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler