O kapkaççı yakalandı

UNKAPANI yaya alt geçidinde çantasını almak istediği kadına yumruk atıp yerde sürükleyen kapkaççı yakalandı. Dün 21:00 sıralarında Unkapanı yaya alt geçidinde meydana gelen olayda bir kapkaççı çantasını almak istediği kadına önce yumruk atmış ardından da

O kapkaççı yakalandı
UNKAPANI yaya alt geçidinde çantasını almak istediği kadına yumruk atıp yerde sürükleyen kapkaççı yakalandı.
 
Dün 21:00 sıralarında Unkapanı yaya alt geçidinde meydana gelen olayda bir kapkaççı çantasını almak istediği kadına önce yumruk atmış ardından da yerde sürüklemişti. Güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülenen olayın ardından talihsiz kadın hastaneye kaldırılmıştı. Kapkaççıyı yakalamak için bölgede araştırma başlatan Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri kimliğini belirledikleri kapkaççının peşine düştü. Yapılan çalışmalar sırasında aynı şahsın Fatih ilçesinde iki ayrı gasp ve kapkaç olayına daha karıştığı belirlendi. Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı operasyonda kapkaççı E.E.'yi bir arkadaşı ve ağabeyi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
 
 
Gözaltı işlemlerinin ardından gasp ve kapkaç mağdurları karakola davet edildi. Bir gece önce kamera görüntülerine yansıyan kapkaç anlarında yerde sürüklenerek kolu kırılan talihsiz kadın da karakola gelerek kapkaççıyı teşhis etti. Kolunda alçı olduğu gözlenen mağdur kadın ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından karakoldan ayrıldı. Gözaltına alınan 3 kişi polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan birisi polis aracına götürüldüğü sırada görüntü alın gazetecilere tepki gösterdi. Gazetecilere saldırmak isteyen zanlı polis memurları tarafından engellenerek araca bindirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler