O ile THY seferleri iptal

İtalya’nın başkenti Roma’da bulunan Fiumicino – Leonardo da Vinci Uluslararası Havalimanı'nın 3. terminalinde bagaj bölümünde yangın çıktı.Yangın nedeniyle havalimanı uçuşlara kapatıldı. Sabaha karşçı saat 03.00 sıralarında başlayan yangın kontrol altına

O ile THY seferleri iptal

İtalya’nın başkenti Roma’da bulunan Fiumicino – Leonardo da Vinci Uluslararası Havalimanı'nın 3. terminalinde bagaj bölümünde yangın çıktı.

Yangın nedeniyle havalimanı uçuşlara kapatıldı. Sabaha karşçı saat 03.00 sıralarında başlayan yangın kontrol altına alındı.

Yayınlanan notam sonucu havalimanı saat 15.00’e kadar kapalı olacağı için bu sabah saat 08.15’de İstanbul’dan Roma’ya yapılması gereken THY’nin TK-1861 sefer sayılı uçağı ile Delta ve Alitalia Havayollarının saat 06.10’da yapılması gereken ortak uçuşları iptal edildi. Ayrıca Sabiha Gökçen- Roma karşılıklı seferlerinin de iptal edildiği açıklandı.

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre halen Roma’da bulunan ve İstanbul’a saat 07.05’de kalkması gereken ucağın seferi de iptal edildi. Orada bulunan THY yolcularının henüz havalimanına gelmediği ve uçak personelinin de otelde beklediği öğrenildi.

Yayınlanan Notam gereğince Roma Havalimanı’nda saat 15.00’de seferlerin normale döneceği ancak havalimanı otoritesinin yapacağı düzenlemeye göre seferlerin başlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam