O Arap işadamı Trabzon'a gelecek: Bakın neden?

Haber61/Haber Servisi - Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanlar Kurulu toplantısı ilk kez Trabzon'da gerçekleştirilecek. 12 Aralık Cuma günü saat 19.30'da başlayacak olan toplantıya Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı

O Arap işadamı Trabzon'a gelecek: Bakın neden?

Haber61/Haber Servisi - Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanlar Kurulu toplantısı ilk kez Trabzon'da gerçekleştirilecek. 12 Aralık Cuma günü saat 19.30'da başlayacak olan toplantıya Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan,Türkiye'deki tüm oda başkanları, emlak sektörünün önde gelen firmaları, Trabzon'da ki iş sektörünün önemli isimleri katılacak.

1-135.jpgİnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal Emlakçılar Derneği'nin organize ettiği toplantıya Trabzon'a en büyük yatırım yapan Arap işadamlarından biri olan Abdulaziz Alhomain öğrenildi. Bugüne kadar Trabzon'da 10 milyon Dolarlık konut ve arazi satışı yaptığı Öğrenilen Abdulaziz Alhomain'ın bu toplantıda da Trabzon'a yapmayı planladığı köy tipi tatil merkezi projesini açıklayacağı ifade ediliyor.

Trabzon faal Emlakçılar Derneği Başkanı ve İnşaatçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, "Bu toplantı Trabzon için bir şanstır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. 300 kişilik davetli katılımı olacak. Yatırıma aç bir kent olan Trabzon prestij kazanacak ve daha fazla yatırım alması için bu organizasyon bir köprü vazifesi görevi görecek" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler