Nihat Hatipoğlu'na şok soru: Kardeşimin kafasına oturup....

Bir kadının ' Çocukken ben bir kardeşimin yanlışlıkla üstüne oturmuş öldürmüşüm. ' demesi üzerine, Nihat Hatioğlu ' Eyvah!.. ' çekti. Hatipoğlu kadının ' Hiç haberim yok yıllar sonra annem söyledi ' cevabı üzerine çocuğun kaç yaşında olduğunu sordu. Kadın

Nihat Hatipoğlu'na şok soru: Kardeşimin kafasına oturup....
Bir kadının ' Çocukken ben bir kardeşimin yanlışlıkla üstüne oturmuş öldürmüşüm. ' demesi üzerine, Nihat Hatioğlu ' Eyvah!.. ' çekti. Hatipoğlu kadının ' Hiç haberim yok yıllar sonra annem söyledi ' cevabı üzerine çocuğun kaç yaşında olduğunu sordu.
 
Kadın, hiç hatırlamadığını, kardeşinin rahatsız olduğunu ve doktorların 7 yaşına kadar korkutulmaması gerektiğini söylediğini aktardı.
 
BEYNİ PATLADI
 
Ölüm olayını anlatan kadın, ' Kardeşim yıkamış, suyu dökmeye gittiğinde üstüne oturmuşum çocuğunu, afedersiniz, beyni patlamış çocuğun. Ölmüş. O zamandan beri vicdan azabı duyuyorum. Allah beni affetsiz. Hiç hatırlamıyorum ne yaptığımı da hiç bilmiyorum. ' ifadelerini kullandı.
 
AKLINIZA TAKMAYIN SORUMLU DEĞİLSİNİZ
 
Hatipoğlu, hüzünlenen kadına bundan dolayı üzülmesine gerek olmadığını söyledi. ' Kasti olan bir şey değil. Hz. Peygamber diyor ki; Unutkanlıktan veya hatadan dolayı kişi sorumlu olmaz. Bu bir hatadır bir kasıt yok. Çocuktunuz zaten. Aklınıza takmayın bundan sorumlu değilsiniz ' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler