Nihat Demir: Taraftarımız sabırlı olsun!

1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, "bizimle savaşacak, bizi yarı yolda bırakmayacak, formasını terletecek, koşacak ve mücadele edecek oyuncular alacağız" dedi. Yeni sezonda PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trazon'da Asbaşkan Nihat Demir, açık

Nihat Demir: Taraftarımız sabırlı olsun!
1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, "bizimle savaşacak, bizi yarı yolda bırakmayacak, formasını terletecek, koşacak ve mücadele edecek oyuncular alacağız" dedi.
 
Yeni sezonda PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trazon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu.
 
Demir, yönetim kurulu ve teknik ekiple birlikte yeni sezonda Trabzon'a yakışır bir takım oluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
 
Demir, "Bu nedenle transfer çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor" dedi.
 
Yapılacak transferlerde bir takım özellikleri arayacaklarını belirten Demir, "1461 Trabzon'a her şeyini verecek sporculara ihtiyacımız var. Bizimle savaşacak, giydiği formayı terletecek, koşacak ve mücadele edecek oyuncular alacağız" diye konuştu.
 
İstikrarlı bir takım kadrosu oluşturmayı amaçladıklarını da ifade eden Asbaşkanımız Nihat Demir, şunları kaydetti; "25 kişilik takım kadrosunda bir oyuncu sakatlandığında onun yerini doldurabilecek, kaliteli oyuncular olmalı. O oyuncuları yedek gibi görmemek lazım. Böyle bir takım ruhunu yakalarsak başarılı oluruz. Yapacağımız  transferlerde önemli olan şey, takım ruhunu yakalamak."
 
Görüşme halinde oldukları futbolcuların isimlerini imza attırmadan komuoyuna duyurmanın doğru olmadığını da dile getiren Demir, "Görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Fakat bu sporculara imza attırdığımız da isimlerini açıklayacağız. Çok güçlü bir 1461 Trabzon'un oluşturmak için çalıştığımızı ifade ederim. Taraftarlarımız biraz daha sabırlı olsun" ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler