Nefes kesen satranç turnuvası

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, satranç turnuvalarına yenilerini ekledi. Her ay yapılan satranç turnuvaları kapsamında Bursa ve çevre illerden 162 sporcunun katılımıyla Haziran ayında üç turnuva yapıldı.  Her ay düzenli olarak yapılan ‘Açık Satranç

Nefes kesen satranç turnuvası
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, satranç turnuvalarına yenilerini ekledi. Her ay yapılan satranç turnuvaları kapsamında Bursa ve çevre illerden 162 sporcunun katılımıyla Haziran ayında üç turnuva yapıldı. 
 
Her ay düzenli olarak yapılan ‘Açık Satranç Turnuvası’, ‘7 - 8 yaş’ ve ‘9 - 10 yaş Satranç Turnuvası’nda sporcular üç gün boyunca birincilik için ter döktü. Merinos AKKM’de yapılan müsabakalarda Kayra Kamer, ‘Açık Satranç Turnuvası’nın birincisi olurken ‘7 - 8 Yaş Satranç Turnuvası’nda Arda Kadir Vatansever ile Baturalp Bostan ve ‘9 - 10 Yaş Satranç Tunuvası’nda ise Furkan Aral ile Kayra Yılmaz birincilik kürsüsüne çıkan isimler oldu.
 
Derece'ye Giren Sporcular;
Açık Genel Sıralama
1.Kayra KAMER
2.Nejdet ESEN
3.Alihan DEMİRBAĞ
 
7 Yaş Genel Sıralaması
1.Arda Kadir VATANSEVER
2.Talha Güneş TÜRK
3.Emir GÜMÜŞ
 
8 Yaş Genel Sıralaması
1.Baturalp BOSTAN
2.Ece VANLIOĞLU
3.Aras ÇETİNTAŞ
 
9 Yaş Genel Sıralaması
1.Furkan ARAL
2.Arda TAŞ
3.Ege YELBAY
 
10 Yaş Genel Sıralaması
1.Kayra YILMAZ
2.Ali Tuna ÜRKMEZ
3.Hikmet Can VARDAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam