"Neden güldün" tartışması kanlı bitti

Başkent’te minibüste yolcu ile şoför arasında çıkan ‘neden güldün’ tartışmasının büyümesi sonucu 2 kişi silahla yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Keçiören Aşağı Eğlence Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde seyir halinde olan minibüsün içerisinde meydana

"Neden güldün" tartışması kanlı bitti

Başkent’te minibüste yolcu ile şoför arasında çıkan ‘neden güldün’ tartışmasının büyümesi sonucu 2 kişi silahla yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Keçiören Aşağı Eğlence Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde seyir halinde olan minibüsün içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, Yunus Emre Caddesi üzerinde seyir halinde olan 06 J 1968 plakalı Keçiören- Ostim seferi yapan minibüs şoförü T.Ç. ve muavin aralarında konuşurken ayakta bekleyen yolcuya oturması yönünde uyarıda bulundu.

Oturmak istemeyen yolcu, şoföre dönerek neden güldüklerini sordu. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen kişi, belinden çıkardığı silahı, şoför ve muavine doğurttu. Minibüsün içerisinde bulunan diğer yolcular şahsa, müdahale ettiği sırada 4 el ateş açtı. Dolmuşun içerisinde bulunan yolculardan Ö.H.A. ile İ.A. bacaklarından yaralanırken şoför ve muavin yaralanmadan kurtuldu. Kimliği belirlenemeyen şahıs kargaşa anında minibüsten inerek kayıplara karıştı.

Minibüsü yolun kenarına çeken şoför vatandaşlardan yardım isteyerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri minibüs etrafında güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Ekipler, çevre işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleme yaparak şahsın kimliğini belirlemeye çalıştı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler