Nazilli Belediyesi Sosyal Belediyecilik Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor

Nazilli Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde sınır tanımıyor. Nazilli Belediyesi 2 şer kişiden oluşturduğu ekipler ile evlerinden çıkamayan yatalak hasta ve yaşlı kişilerin haftalık ve aylık kişisel bakımlarını yapıyor. Nazilli Belediyesi tarafın

Nazilli Belediyesi Sosyal Belediyecilik Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor

Nazilli Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde sınır tanımıyor. Nazilli Belediyesi 2 şer kişiden oluşturduğu ekipler ile evlerinden çıkamayan yatalak hasta ve yaşlı kişilerin haftalık ve aylık kişisel bakımlarını yapıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından oluşturulan 2 şer kişilik ekipler evlerinden çıkamayan yatalak hasta ve yaşlı kişilerin haftalık ve aylık kişisel bakımlarını yapıyor. Önceliğin ihtiyaç sahiplerine verildiği hizmette özellikle bu kişilerin el ayak tırnak kesimleri ve temizliği, saç kesimi erkeklerde saç sakal traşı ile gerekirse vücut temizlikleri yapılıyor. Yoğun talep gören hizmet Nazilli Belediyesince oluşturulan ekipler tarafından hafta içi her gün merkezde ve tüm mahallelerde yatalak hasta ve yaşlı kişilerin bizzat evlerine gidilerek yapılıyor.

"Her koşulda ve her şartta halka hizmet etmek bizim görevimizdir"

Ekibin faaliyete geçtiği günden bu yana çok fazla talep gördüğünü, haftanın her günü yoğun bir şekilde gerçek ihtiyaç sahibi kişilere hizmet verildiğini ve bu hizmeti Nazilli merkez ile mahallelerinde sürdürüldüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık her geçen gün sayının daha da arttığını vurgulayarak, "Oluşturduğumuz bu ekibe yoğun ilgi ve talep geliyor. Bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde pek çok hizmeti vatandaşlarımıza sunduk. Sosyal Belediyecilikte önceliğimiz ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olmaktır. Onlara hizmeti sunarken mutlu olmalarını sağlamaktır. İhtiyaç sahibi kişinin ve yakınlarının da memnuniyetle karşıladığı hizmetimiz ile ihtiyaç sahibi kişilerin yaşam kalitelerinin artmasını sağlamıştır. Unutmamalıyız ki; bir gün hepimiz bakıma muhtaç yatalak bir hasta haline gelebiliriz. Kendi kişisel bakımlarımızı yapamayacak halde olabiliriz. Bu bakımlarımızı yapabilecek etrafımızda kimseleri bulamayabiliriz. Biz de bunları düşünerek böyle bir hizmeti uygulamaya koyduk. Bu hizmeti verilmeye başladığı andan itibaren de misyonumuz kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak ihtiyaç sahibi kişilere de o şekilde davranmaya özen göstermek oldu. Bizim tek derdimiz var, her koşulda ve her şartta halka hizmet etmektir" dedi.

Nazilli Belediyesi Sosyal Belediyecilik Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor

Nazilli Belediyesi Sosyal Belediyecilik Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam