Mutlu bir ilişki için 7 tüyo

 Hepimiz bir ilişkiye başlarken onun sonsuza kadar sürmesini dileriz ama çoğumuz büyük bir hüsrana uğrarız. Gözyaşları dökerken nerede hata yaptığımızı bulmaya çalışırız ama yaşanan pişmanlıklar gözümüzü karartır. Uzun ömürlü bir ilişki istiyorsanız tek y

Mutlu bir ilişki için 7 tüyo

 

Hepimiz bir ilişkiye başlarken onun sonsuza kadar sürmesini dileriz ama çoğumuz büyük bir hüsrana uğrarız. Gözyaşları dökerken nerede hata yaptığımızı bulmaya çalışırız ama yaşanan pişmanlıklar gözümüzü karartır.

 Uzun ömürlü bir ilişki istiyorsanız tek yapmanız gereken onu çok sevmek, ancak bu aşkın gözlerinizi kör etmesini her zaman engellemek gerekiyor. Adı flört veya evlilik olsun her türlü aşk ilişkisinde iki kişinin de mutlu ve huzurlu olması ilişkinin sağlığı açısından en önemli şey. Mutluluğu yaşamak ve yaşatmak da tabii bu iki kişinin elindedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler