Muş'ta cinnet: 3'ü çocuk 4 ölü!

Edinilen bilgilere göre, şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için babasının evine giden eşini sürekli tehdit ederek barışmasını isteyen M.Ö., bugün kayınpederinin evine gitti. Tartışma üzerine cinnet getiren M.Ö., silahla kayınpeder Muhittin Karadağ ile çocu

Muş'ta cinnet: 3'ü çocuk 4 ölü!

Edinilen bilgilere göre, şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için babasının evine giden eşini sürekli tehdit ederek barışmasını isteyen M.Ö., bugün kayınpederinin evine gitti. Tartışma üzerine cinnet getiren M.Ö., silahla kayınpeder Muhittin Karadağ ile çocukları Uneys, Muhammet Usama ve Muhammet Sadık Ö. ile komşu çocuğu Zelal Gezik'i ağır yaraladı. İlk önce mahallede bulunan sağlık ocağına kaldırılan yaralılar, daha sonra olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldılar. Yaralılardan Muhittin Karadağ ile torunları Uneys, Muhammet Usama ve Muhammet Sadık Ö. hayatlarını kaybederken, Zelal Gezik ise ameliyata alındı.

KARISINI TEHDİT EDİYORDU!

Olayın yaşandığı mahallenin muhtarı Şahin Çiftçi, zanlı ile eşinin aralarında anlaşmazlık olduğunu belirterek, şahsın sürekli eşini tehdit ettiğini vurguladı. Çiftçi, "Mahallemizin hocası Muhittin hocanın damadı bugün buraya gelip, evin önünde silah ve bıçakla saldırmış. Ben olayı görmedim. Ancak hocanın öğrencilerinin anlattığına göre önce hocaya sonra da çocuklarına ateş etmiş. İnşallah bu olay daha fazla büyümez" ifadelerini kullandı.

HEM SİLAH, HEM BIÇAK...

Görgü tanığı bir kadın ise, 4 el silah sesi duyduğunu belirterek, silah sesi duymasının ardından kapıya çıktığını ve elinde silah ve bıçak olan birini görüp polis-polis diye bağırdığını kaydetti.

Zanlının emniyette olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam