MÜSİAD Trabzon'da Genel Kurul yapıldı

MÜSİAD Trabzon şubesi 9. Olağan Genel Kurulu MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımıyla yapıldı.Mevcut Başkan M.Hanefi Mahitapoğlu görev süresi dolduğu için görevi Başkan Yardımcısı Aydın Birincioğlu’na devretti. Aydın Birincioğlu 1962 Akçaabat doğuml

MÜSİAD Trabzon'da Genel Kurul yapıldı

MÜSİAD Trabzon şubesi 9. Olağan Genel Kurulu MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımıyla yapıldı.

m.hanefi-mahitapoglu.jpgMevcut Başkan M.Hanefi Mahitapoğlu görev süresi dolduğu için görevi Başkan Yardımcısı Aydın Birincioğlu’na devretti. Aydın Birincioğlu 1962 Akçaabat doğumlu olup, AKÇAGAZ A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Birincioğlu Trabzon’daki en eski MÜSİAD üyesi olması özelliği ile tanınıyor.

M.Hanefi Mahitapoğlu konuşmasında, MÜSİAD olarak başarılı çalışmalara imza attıklarını, Trabzon ilinin sorunları konusunda duyarlı olduklarını ve yetkililer ile bu konuda sürekli fikir alışverişinde ve önerilerde bulunduklarını söyledi.

aydin-birincioglu.jpgYeni Başkan Aydın Birincioğlu ise konuşmasında, Mahitapoğlu’na bundan önce yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettikten sonra, devraldıkları bayrağı daha yükseğe taşımak için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Törene katılan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak yaptığı ekonomik değerlendirmede üyeler arası yapılan anket sonuçlarını paylaşarak “MÜSİAD üyeleri 2015 yılının 2014 yılından daha iyi olacağını öngörmektedirler” dedi.

genel-kurul-ve-nail-olpak.jpg

Olpak konuşmasında Orta Gelir Tuzağı’na dikkat çekerek, çözüm için iki reçeteleri olduğunu bunlardan birisinin eğitim, diğeri ise hızlı ve adil işleyen bir hukuk sistemi olduğunu söyledi.

Yönetim şu isimlerden oluştu:

ASİL ÜYELER

  1. Aydın BİRİNCİOĞLU
  2. Ali KAAN
  3. Hüseyin TÜYSÜZ
  4. Enes ASLAN
  5. Cemil KARADENİZ
  6. Abdurrahim DEĞİRMENCİOĞLU
  7. M. Zübeyir EFENDİOĞLU
  8. Zafer OFLUOĞLU
  9. Adem ÇAKIR
  10. Mehmet ÜÇÜNCÜOĞLU

 

YEDEK ÜYELER

  1. H. İbrahim MÜRTEZAOĞLU
  2. Koray YILDIRIM
  3. Zeki CANIM
  4. Mesut İSKENDEROĞLU
  5. Engin KERİMOĞLU

 

musiad-yonetim.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam