Muğla'da göçmen operasyonu

Muğla'nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Simi Adası'na geçmeye çalışan yabancı uyruklu 37 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, ilçeye kaçak getirildiği ihbarını değerlendiren Datça Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalışma başlattı. Yazı M

Muğla'da göçmen operasyonu
Muğla'nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Simi Adası'na geçmeye çalışan yabancı uyruklu 37 kişi yakalandı.
 
Alınan bilgiye göre, ilçeye kaçak getirildiği ihbarını değerlendiren Datça Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalışma başlattı. Yazı Mahallesi Belen mevkisinde şüpheli bir grubun bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, bölgede aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye, Burma, İran ve Irak uyruklu 37 kişiyi yakaladı.
 
Bodrum'dan kiralık tekne ile Yunan adası diye Datça'ya bırakılan kaçakların organizatörler ile kişi başı 2 bin 500 avro karşılığında anlaştıkları öğrenildi. Kaçaklar, Datça Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından sınır dışı işlemleri için Datça Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler