Müftü Çakı kurnazlığı…

Haber61 yazınca, mesajı sildi.. Haber61/ Haber ServisiGiresun Milletvekili ve Gümrük Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye Trabzon’dan tepki gelmişti. Tepkinin nedeni Trabzon’un sorunlarına sırt çevirmesiydi.Bu tepkiye Trabzon eski Müftüsü Veysel Çakı’dan şa

Müftü Çakı kurnazlığı…

Haber61 yazınca, mesajı sildi.. 

Haber61/ Haber Servisi

Giresun Milletvekili ve Gümrük Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye Trabzon’dan tepki gelmişti. Tepkinin nedeni Trabzon’un sorunlarına sırt çevirmesiydi.

Bu tepkiye Trabzon eski Müftüsü Veysel Çakı’dan şaşırtıcı bir mesajla katıldı. Çünkü Trabzon’daki bu tepkiyi eleştirdi ve daha da ileri giderek,““Trabzonlu bakanların Giresun’a nasıl baktığına baksınlar. Trabzon’da Giresun düşmanlığı var belli etmemeye çalışsalar da…” demişti. Facebook duvarında bunu paylaşan Çakı, gelen tepkiler üzerine o mesajı facebook duvarından sildi. Şimdi Trabzon Müftü Çakı’dan özür bekliyor.

65s-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam