Müdüre silahlı saldırı

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, ablasının kızıyla evlenmek isteyen polis S.B tarafından Cuma namazı çıkışında kurşunlandı. Ayağından yaralanan Karaköse Manisa Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Karaköse'yi vuran polis memuru S.B.

Müdüre silahlı saldırı
Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, ablasının kızıyla evlenmek isteyen polis S.B tarafından Cuma namazı çıkışında kurşunlandı. Ayağından yaralanan Karaköse Manisa Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Karaköse'yi vuran polis memuru S.B. Olaydan sonra teslim oldu.
 
Olay dün saat 14.20 sularında Mesir Camisi olarak bilinen Manisa Sultan Camisi önünde meydana geldi. İddiaya göre Manisa İl Kültür ve turizm Müdürü Erdinç Karaköse'nin ablasının kızıyla birlikte olmak isteyen polis memuru S.B, Karaköse'den yardım istedi. Ancak Karaköse'nin kuzeni olan kişi polis Memuru S.B'yle evlenmek istemedi. Bunun üzerine Karaköse polis memuru S.B'yi sözlü olarak uyardı.
 
NAMAZ ÇIKIŞI SALDIRI
 
Cuma namazını Sultan camisinde kılan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse cami sonrasında polis memuru S.B ile karşılaştı. Aralarında tartışma çıkan Karaköse ve S.B itişmeye başladı. Bunun üzerine Karaköse'yi rehin alan S.B silahını çıkardı ve Karaköse'ye 4 el ateş etti. Ayağına iki kurşun isabet eden acı içinde yere yığıldı.
 
TESLİM OLDU
 
Olaydan sonra bölgeden ayrılmayan polis memuru S.B kendisi 112 ve 155'i kendisi arayarak, Erdinç Karaköse'yi vurduğunu söyledi. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse'ye ilk müdahaleyi yaptı ve ardından Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis memuru Serdar Bülbül'de teslim oldu.
 
Edinilen bilgiye göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polis memuru S.B'nin Manisa Uluslar arası Mesir Festivalinde de görev yaptığı ve daha öncede Kültür ve Turizm müdürlüğüne giderek Karaköse ile bu konu üzerinde tartıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam