Modifiyeli araçlara ceza yağdı

Kadıköy- Bostancı sahil yolunda modifiyeli araçların yarış yaptığına ilişkin ihbar alan trafik ekipleri 6 farklı noktada uygulama yaptı. Uygulamada modifiyeli olduğu tespit edilen araç sahiplerine para cezası kesildi. 22. 00'da başlayan uygulama sabah saa

Modifiyeli araçlara ceza yağdı
Kadıköy- Bostancı sahil yolunda modifiyeli araçların yarış yaptığına ilişkin ihbar alan trafik ekipleri 6 farklı noktada uygulama yaptı. Uygulamada modifiyeli olduğu tespit edilen araç sahiplerine para cezası kesildi. 22. 00'da başlayan uygulama sabah saatlerinde kadar sürdü. Durdurulan araçlarda egzost borularına, motor kısımlarına ve camlarına bakılarak işlem yapıldı.
 
Ekipler amiri Ahmet Duman: "Uygulama Kadıköy bölgesinde 6 noktada uygulamamız var. Bu genelde yoğun noktalarda Bağdat Caddesi, Cadde Bostan civarı yoğun trafiğin olduğu noktalarda uygulamamız var. Bu modifiyeli araçlar üzerinde uygulamamız 30/1-b ve 32. Maddelerden genellikle ceza yazıyoruz. 80 lira veya 172 lira şeklinde cezalar var. Araçlar ikinci de yaptıklarında trafikten men ediliyor. Modifiyede vatandaşların şikayeti genellikle egzost aşırı gürültü çıkardığı için çevreyi rahatsız ettiği için o konularda film cam, süs, aksesuar, sürücünün kendisini veya yolcuları ve dışarıdakileri tehlikeye sokacak konuları var bu maddenin içinde geçerli" "dedi.
 
Uygulamaya takılan Gökhan Çağla: "Bizi bağladılar. Genelde ruhsatta yoktu. Cezası yazıyorlar. 172 lira ceza yedik" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler