Minibüse otomobil çarptı: 8 yaralı

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi ile minibüste bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza,Sümer Mahallesi Mehtap Sokak üzerinde meydana geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Gölköy Kampüsü'nden gelen Hüsnü Acar yönetimindeki 14 DL 050 plakalı minibüs, Sümer Maha

Minibüse otomobil çarptı: 8 yaralı

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi ile minibüste bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza,Sümer Mahallesi Mehtap Sokak üzerinde meydana geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Gölköy Kampüsü'nden gelen Hüsnü Acar yönetimindeki 14 DL 050 plakalı minibüs, Sümer Mahallesi üzerindeki durakta yolcu indirmek için durdu. Bu sırada arkadan hızla gelen Yener Binçe yönetimindeki 14 DB 400 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu minibüse hızla arkadan çarptı. Kazanın ardından kazayı görerek olay yerine koşanlar hurdaya dönen aracın içindeki yaralıları çıkarttı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil ekibi sevk edildi. Otomobilin ön kısmından dumanların yükselmesi ve aracın gaz kaçırması üzerine olay yerine çağrılan Bolu Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri aracın elektrik bağlantılarını söktü. Kazada otomobilde bulunan sürücü Yener Binçe, Yaren Binçe, Mehmet Doruk Binçe, Seyran Metin ve Mehmet Metin ile minibüste bulunan Sedef Arapoğlu ve oğlu ile Hülya Yeter yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam