Milli takıma en büyük destek

İzlanda’yı yenip Fransa’nın başkenti Paris’te  gerçekleşecek Avrupa Futbol Şampiyonasına direkt katılma hakkı kazanan Milli takıma en büyük destek hemşerilerimizden gelecek. Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur “Bizim Türk bayraklarımız hazır,

Milli takıma en büyük destek
İzlanda’yı yenip Fransa’nın başkenti Paris’te  gerçekleşecek Avrupa Futbol Şampiyonasına direkt katılma hakkı kazanan Milli takıma en büyük destek hemşerilerimizden gelecek. Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur “Bizim Türk bayraklarımız hazır, burada yaşayan Edirne’den Kars’a Diyarbakır’dan Trabzon’a tüm gurbetçilerle ortak hareket edip Milli takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.
 
PARİS’TE TRABZON FIRTINASI ESECEK
 
Paris’te gerçekleştirdiği etkinliklerle adeta gönül elçiliği görevini yapan Bülent Cumur Şubat ayında Paris’te “Her yönüyle Trabzon günleri etkinlikleri" düzenleyeceğinin de altını çizerek şunları söyledi: “Burada yapacağımız etkinlikle amacımız Trabzon’u gurbette en güzel şekilde temsil etmek ve tanıtmaktır. Geleneksel hale getirdiğimiz  etkinliklerimizin bu yıl kinine elbette  Milli takım coşkusu damgasını vuracak. Büyük coşku ve gururla ay-yıldızlı bayrağımızla takımımızın yanında olacağız”En iyi 3. takım" kontenjanından EURO 2016 bileti alan milli takım, 1996, 2000 ve 2008'den sonra 4. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı başardı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam