Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Karabük'te  AK Parti'den milletvekili seçilen Burhanettin Uysal, mazbatasını aldı.    AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve partililerle Karabük Adliyesi'ne giden Uysal'a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Timuçin Dedeoğlu verdi.   Uysal, adliye

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor
Karabük'te  AK Parti'den milletvekili seçilen Burhanettin Uysal, mazbatasını aldı. 
 
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve partililerle Karabük Adliyesi'ne giden Uysal'a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Timuçin Dedeoğlu verdi.
 
Uysal, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından çok önemli olduğunu, vatandaşın sandıkta birlik ve beraberliği seçtiğini söyledi. 
 
AK Parti'nin seçmen tarafından tek başına iktidara getirildiğini hatırlatan Uysal, " Ben onuların en büyüğünü yaşıyorum. Hizmet ve görev sırası bize geldi. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmaksızın hepsinin dertleriyle dertleneceğiz. Ülkemizi ve şehrimizi bir adım ileri götürmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.
 
Daha sonra Uysal, partililerle adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam