MHP ilçe kongresinde kavga

MHP Bafra İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, partililer arasında çıkan kavga nedeniyle iptal edildi.Bafra Belediyesi Kültür Merkezindeki kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç'ın divan başkanı seçilm

MHP ilçe kongresinde kavga

MHP Bafra İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, partililer arasında çıkan kavga nedeniyle iptal edildi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezindeki kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç'ın divan başkanı seçilmesinden bir süre sonra salona gelen MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, divan kuruluna itirazda bulundu.

"İlçe başkanı gelmeden divan kurulamaz, seçime gidilemez, bu nedenle divanın sahneden inmesini talep ediyorum. Ben namazdaydım" diyerek tepki gösteren Acar, tartışma sırasında Kılıç'ın elindeki mikrofonu almak istedi. Bu sırada çıkan arbede kavgaya dönüştü.

Partililer ve güvenlik güçlerince yatıştırılan taraflar arasında bir süre sonra tekrar arbede çıkınca İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, kongreyi sonlandırdı.

MHP İl Başkanı Kılıç, kongrenin iptal edilmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kim elini kaldırıp bana ve divana bir şey söylediyse, her kim küfür edip fiili saldırı yaptıysa lütfen herkes yazsın, ne gerekiyorsa yapalım ve bunların MHP ile ilişkisini keselim” dedi.

Kongrenin ne zaman yapılacağı konusunda ise bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam