MHP İlçe Başkanı'nın evine silahlı saldırı!

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde MHP İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın evine pompalı tüfekle saldırı düzenledi.Olayda şans eseri yaralanan olmadı.Derviş Paşa Mahallesi 493 sokak üzerinde MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'a ait eve saat 20.

MHP İlçe Başkanı'nın evine silahlı saldırı!

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde MHP İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın evine pompalı tüfekle saldırı düzenledi.

Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Derviş Paşa Mahallesi 493 sokak üzerinde MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'a ait eve saat 20.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tüfekle ateş açıldı. Bir akrabasının düğününde olan İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın eşi Ayşe, Kızı Tuğba (15), Oğulları Mehmet Kemal (11) ve Emirhan'ın (6) bulunduğu odaya 2 el ateş edildi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Olaydan sonra MHP İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar, yaptığı açıklamada kendisinin düğünde olduğunu evde eşi ve çocuklarının bulunduğu sırada olayın gerçekleştiğini söyleyerek, "Tek üzüntüm çocuklarımın evde korkması ve tedirgin olmasıdır. Emniyet güçlerimiz failleri bulacaktır. Bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz yok. Bunu yapanların bir an önce bulunacağını ümit ediyorum" dedi.

Balcılar'ı MHP'li belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri yalnız bırakmadı. Kadirli Kaymakamı Muhuttin Pamuk, Balcılar'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Pamuk, suçluların bulunması için emniyet güçlerinin çalışmalarının sürdürdüğünü söyledi. Polis, olayı gerçekleştiren kimliğini belirleyip yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler