Meteorolojik uyarı

Marmara'nın doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ülkenin büyük bir bölümünde devam eden yağışların, sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın

Meteorolojik uyarı
Marmara'nın doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ülkenin büyük bir bölümünde devam eden yağışların, sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusu (Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bilecik, İstanbul'un Anadolu yakası), öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'de kuvvetli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakarya çevreleriyle Bolu'nun kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
 
Açıklamada, yağışlar nedeniyle su baskını, sel, dolu, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler