Meteorolojiden kuvvetli uyarı

Meteoroloji, Çorum, Yozgat, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunarak olası risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Çorum, Yozgat ve Kastam

Meteorolojiden kuvvetli uyarı

Meteoroloji, Çorum, Yozgat, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunarak olası risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Çorum, Yozgat ve Kastamonu ile Sinop'un iç kesimlerinde başlayacak olan yağışların akşam saatlerine doğru etkisini arttırarak yer yer kuvvetli (20-50mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını, sel, heyelan, yıldırım vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler