Meteoroloji'den kar ve don uyarısı

Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışı ve havanın soğuması ile birlikte don olayına rastlanacağı bildirildi.Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, gece saatlerinde yağışın Erzurum, Kars ve Ağrı'da kar, Erzincan, Iğdır'da yağmur ve karla karışık

Meteoroloji'den kar ve don uyarısı

Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışı ve havanın soğuması ile birlikte don olayına rastlanacağı bildirildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, gece saatlerinde yağışın Erzurum, Kars ve Ağrı'da kar, Erzincan, Iğdır'da yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek gizli buzlanmaya karşı ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. Kar kalınlıkları Palandöken'de 33, Konaklı'da 30, Sarıkamış'ta 25, Ardahan'da 17, Kars'ta 10, Ağrı'da 5 santime ulaştı. Dün gecenin en düşük sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 13, Ardahan'da 8, Erzurum'da 6, Ağrı'da 4 dereceyi buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam