Meteoroloji İstanbul için saat verdi!

Afet Koordinasyon Merkezi'nin yaptığı son açıklama ise şöyle: Son uydu ve Meteorolojik Radar verilerine göre, İstanbul için beklenen sağanak yağışın yarım saat içerisinde başlaması tahmin edilmektedir. Yağışlar Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikd

Meteoroloji İstanbul için saat verdi!
Afet Koordinasyon Merkezi'nin yaptığı son açıklama ise şöyle:
 
Son uydu ve Meteorolojik Radar verilerine göre, İstanbul için beklenen sağanak yağışın yarım saat içerisinde başlaması tahmin edilmektedir. Yağışlar Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri'nin batı kesimleri ile Zeytinburnu ilçelerimizde kuvvetli şekilde etkili olacaktır. İlerleyen saatlerde ise tüm İstanbul genelinde etkili olması bekleniyor. Ekipler gece sabaha karşı kanal temizlik çalışmaları yaptı. Yağmurun başlaması ile birlikte muhtemek riskli bölgelerde İtfaiye, AKOM, İSKİ, Atık müdürlüğü ekipleri kritik noktalarda hazır bekletiliyor.
 
İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da bugün 18.00'den itibaren yağış ve fırtına beklenirken, bu durumun yarın sabah 9'a kadar devam edeceği bildirildi. Türkiye genelinde de yağışlı hava etkili olmaya devam ediyor.
 
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Tahminler Dairesi Başkanı Fatih Büyükkasapbaşı, Hürriyet'e son veriler ışığında yurt genelinde beklenen hava olaylarını değerlendirdi. Saat 12.00 itibariyle Marmara Bölgesinde ale'den başlayarak Marmara Denizi üzerinde fırtına bulutları görüldüğünü anlatan Büyükasapbaşı, bu bulutların önümüzdeki saatlerde sağanak yağışlara neden olacağını söyledi. İl genelini etkileyecek yağışların, bölge bölge görüleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam