Mera kavgasında kan döküldü!

Van'ın Çaldıran ilçesinde mera yüzünden iki aşirete mensup kişiler arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.Çaldıran'ın Osmanlı Köyü'nde dün akşam saatlerinde Tırtopi ve İski aşiretlerine mens

Mera kavgasında kan döküldü!

Van'ın Çaldıran ilçesinde mera yüzünden iki aşirete mensup kişiler arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Çaldıran'ın Osmanlı Köyü'nde dün akşam saatlerinde Tırtopi ve İski aşiretlerine mensup Harkir ve Kişioğlu aileleri arasında merada hayvan otlatması yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.

Silahların da kullanıldığı kavgada, Tırtopi aşireti mensubu 3 kişi, İski aşireti mensubu olan M. Emin ile Şahabettin Kişioğlu kardeşlere ateş açtı. Kişioğlu kardeşler ağır yaralanırken, Tırtopi aşireti mensubu olduğu ileri sürülen Y.H. V.H. ve A.H. olay yerinden kaçtı. Yaralı kardeşler, vatandaşların haber vermesi üzerine çağrılan ambulanslarla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edilen ve geçen yıl evlendiği belirtilen bir çocuk babası Şahabettin Kişioğlu yaşamını yitirirken kardeşi M. Emin Kişioğlu ise yoğun bakıma alındı.Kaçan şüphelilerv Y.H. V.H. ve A.H. ise jandarmanın takibi sonucu gözaltına alındı. Köydeki güvenlik önlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam