Mehmet Ekici maçta oynayacak mı?

Yeni sezon hazırlıklarını önce Hollanda'da daha sonra ise Almanya'da yaptığı kampla tamamlayan Trabzonspor 30 temmuzda oynanacak olan Rabotnicki karşılaşmasını için Makendoya'ya geçecek.Karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan oyuncular Teknik Direktör Ş

Mehmet Ekici maçta oynayacak mı?

Yeni sezon hazırlıklarını önce Hollanda'da daha sonra ise Almanya'da yaptığı kampla tamamlayan Trabzonspor 30 temmuzda oynanacak olan Rabotnicki karşılaşmasını için Makendoya'ya geçecek.

Karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan oyuncular Teknik Direktör Şota Arveladze'yi biraz zorluyor.

Dizinde sakatlığı bulunan yeni transfer M'bia takımla birlikte düz koşulara başlarken Rabotnicki karşılaşmasında oynamasının mümkün olmadığı ancak Trabzon'daki karşılaşmada oynayabileceği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedenyile bir çok maçta forma giyemeyen Deniz Yılmaz ise kampta meydana gelen parmağındaki sakatlık nedeniyle oynanacak karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

Bordo mavililerin duran toplardaki en büyük kozu Mehmet Ekici'nin ise ayağındaki sakatlığı nedeniyle maça yetiştirilmek için yoğun çaba harcanıyor. Ekici'nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olcak.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler