MEB'den ilçelerde Üniversite hazırlık kursu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bu yıl başlattığı yeni bir uygulama üniversite sınavlarına hazırlanmak isteyen lise mezunu gençlere önemli bir fırsat sunuyor.    Bakanlık tarafından lise mezunu öğrenciler için her ilçede üniversite sınavlarına hazırlık için

MEB'den ilçelerde Üniversite hazırlık kursu
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bu yıl başlattığı yeni bir uygulama üniversite sınavlarına hazırlanmak isteyen lise mezunu gençlere önemli bir fırsat sunuyor. 
 
Bakanlık tarafından lise mezunu öğrenciler için her ilçede üniversite sınavlarına hazırlık için kurslar açılıyor. Sayısal, sözel ve eşit ağırlıklı programlar uygulanacak olan kurslarda sınıflar 20-25 öğrenciden oluşacak. Ayrıca öğrencilere kitap, deneme sınavı gibi destekler verilecek.
 
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bu kurslardan yararlanmak isteyen lise mezunu öğrencilerin Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden alacakları şifrelerle https://e-kurs.eba.gov.tr/ adresinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Öğrenci kayıt işlemlerinin 2 Ekim 2015 tarihinde sona erdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler