Mavi Yolculukta Yeni Rotalar

Streslerle birlikte yoğun iş hayatı insanların psikolojilerini büyük ölçüde etkilemektedir.Günümüzde neredeyse bütün insanlar yoğun iş hayatlarından şikâyetçi olmaktadır. Streslerle birlikte yoğun iş hayatı insanların psikolojilerini büyük ölçüde etkileme

Mavi Yolculukta Yeni Rotalar

Streslerle birlikte yoğun iş hayatı insanların psikolojilerini büyük ölçüde etkilemektedir.

Günümüzde neredeyse bütün insanlar yoğun iş hayatlarından şikâyetçi olmaktadır. Streslerle birlikte yoğun iş hayatı insanların psikolojilerini büyük ölçüde etkilemektedir. Bu durumdaki insanlar gayet doğal olarak güzel ve unutulmaz bir tatil hayal etmektedirler. Tatil sadece bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak anlamında değildir. Çoğu insan tatil olarak klasikleşmiş yöntemlerle zamanlarını boşa geçirmektedirler. Biliyoruz ki sizlerinde hayali olan tatil, mükemmel ve hayallerinize bile sığmayacak şekilde bir tatildir. Artık günümüzde bu konuda birçok alternatif bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi olan ve firmamız aracılığıyla gerçekleştirilen mavi yolculuk olarak adlandırılan deniz üzerindeki tatil düzenlemeleridir.

Sizlerde artık klasik otel ve deniz hayatından kurtulmak için bu şekilde daha modern ve akıllar da büyük yer edecek bir tatil tercih edebilirsiniz. Yıllarınızın çok kısıtlı bir döneminde sizlere verilen izinlerde tatillerinizi sıradan ve sorunlu bir şekilde geçirmekten vazgeçmelisiniz. Çünkü tatil çok önemli bir rahatlama olayıdır. Sıradan bir tatil geçirmek sizleri istediğiniz kadar huzura kavuşturmayacak ve pişmanlıklarınıza sebep olacaktır.

Firmamız sayesinde sıradan tatillere veda etmenizin zamanı gelmiş demektir. Siz tatilcilerimiz için yapılan çalışmalar ve oluşturduğumuz yeni rotalarımız sayesinde görmediğiniz daha birçok bölgede tekne turlarımız düzenlenmektedir. Sabit ve değişmeyen bölgelerde zamanınızı yine sıradan şekilde geçirmemeniz amacıyla firmamız sizler için yeni rotalar oluşturmuştur. Yapılan çalışmalar ve araştırmalar sayesinde, güvenli deniz yollarında oluşturduğumuz rotalarda bulunan birçok güzel ve hayallerinizi süsleyen koylar ve daha fazlası sizlerle.

Firmamız sayesinde sizler için hazırlanmış olan bu turlarda sadece sizlere ait olan bir tekne kiralamanız mümkündür. Bununla birlikte bütçesi buna izin vermeyen bireyler içinde, kabin kiralama gibi birçok yardımcı seçenek bulunmaktadır. Tekne kiralamak için bütçeniz uygun değilse eğer, tekne kiralamadan daha uygun olacak şekilde teknelerde kabin kiralamalar da sizler için oldukça bulunmaz güzellikler içerisindedir.

Firmamızın sizlerin rahatlığını düşünerek, tekne hizmetleri ve oluşturduğu yeni rotalar ve tüm rotalarını aşağıda maddeler halinde sizlere sıralayacağız.

Firmamızın sizlerin hayallerinize sığamayacak mükemmel bir tatil geçirmeniz için oluşturduğu rotalar;

·         Mavi Kaçış: Bu turumuzda Fethiye-Marmaris arasında 4 gün 3 gece boyunca mükemmel bir hafta geçirebilirsiniz. Sizleri belirlenen saat doğrultusunda Fethiye’den alacak ve 4 gün 3 gece sonunda Marmaris’te veda edecek olan turlarımızdandır.  Eğer daha önce hiç kabin kiralama altında bir tura çıkmamışsanız sizler için mükemmel bir deneyim olacak olan bu turumuz Fethiye’den hareketle birlikte tüm Göcek Koylarını dolaştıktan sonra, 12 adalar ve Marmaris olarak devam edecektir. Tersane adasında size eşsiz tarihi güzellikleri sunmaktadır.

·         Cennet Koylar: Yine mavi kaçış isimli turumuz gibi bu turda sizin için mükemmel bir tatil deneyimi olacaktır. 4 gün 3 gece sürecek bu turumuz Göcek koylarını dolaşmakta ve tarihi yerleri de ziyaret etmenize imkân vermektedir. Tersane adasında sizler için güzel bir tarihi deneyim yaşama imkânı vardır.

·         Mavi Cennet:  Şehrin bütün sorunlarınızdan uzaklaşabilmek için 8 gün 7 gece süren uzun bir tekne tatili yapmanız için unutulmaz bir fırsat olabilir. Fethiye çıkışlı olup Göcek Koyları ve Ekincikle birlikte Marmaris’e devam etmektedir. Marmaris’ten tekrar sizlere Fethiye’ye kadar eşlik etmekte ve sizi aldığı yerde veda etmektedir.

·         Afrodit İle Dans: Mavi Cennet gibi bu turumuzda da sizleri Marmaris’ten alıp Fethiye’ye götüren ve size tekrar Marmaris’e dönüş yapma fırsatı sunarak tatilinizi tamamlamanızı sağlar. 8 gün 7 gece sürecek olan bu mükemmel tekne tatili sizler için çok güzel zaman geçirmenizi sağlayacak bir fırsattır. Tur esnasında belirli yerlerde demir atıp antik ve tarihi bölgeleri gezmenize de imkân vermekte ve sizler için belirli zamanlarda yüzme molaları da vermektedir.

Yukarıda turlardan daha birçok yeni rotamız bulunmaktadır:

·         Halikarnas:  Bodrum- Gökova-Bodrum olarak tamamlanır ve 8 gün 7 gece güzel bir tatil fırsatı sunmaktadır.

·         Mykonos’a Mavi tur: Sizleri Bodrum’un serin sularından alır ve Mykonos’a doğru mükemmel bir yolculuk sağlar. 8 gün 7 gece olarak tanımlanan bu mavi tur sırasında birçok koy ve tarihi yerleri gezmeniz de başka bir güzelliktir.

·         Yunan Adaları: Bodrum-Kos-Symi-Rodos olarak oluşturulan rota ile sizlere güvenilir bir deniz yolculuğu sunulmaktadır. Eşiniz ya da arkadaşlarınız ile unutulmaz tatilleri önünüze sermektedir.

Mykonos’tan Mavi Yolculuk, Hisar önü Körfezi Turu, Med Tur Kekova ve Med Tur Marmaris olarak daha başka ve her biri birbirinden güzel turlarımız bulunmaktadır.

Bu turların yanı sıra sizler için hazırladığımız 8 gün 7 gece Fethiye-Kalkan ve tekrar Fethiye olmak üzere dalış turlarımız hazırlanmıştır. İster teknik bilginiz olsun ister dalış konusunda herhangi bir bilginiz olmasın sizlere dalış hakkında bilgiler verdikten sonra uzman ekiplerimiz aracılığıyla deniz altındaki o güzellikler ile tanışmanıza imkân vermektedir. Herkesin hayalini süsleyen ve ulaşmak istediği bu rüya gibi turlara firmamız aracılığıyla kavuşabilirsiniz. Bütçenize uygun tatil programları hakkında ve fiyatlar dâhilinde ki hizmetler hakkında daha fazla bilgi için firmamıza ait web sitemizi takip edebilirsiniz.

Ömrünüz boyunca unutamayacağınız ve akıllarınıza tamamen yer edecek bütün tatiller sizlerin olsun.

Daha Fazlası;  http://www.albatrosyachting.com/tr/maviyolculuk.html

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam