Maskeliler yakalandı

Ankara’nın Kazan ilçesinde çocuk parkları üretimi yapan bir işyerine giren maskeli hırsızlık zanlılarının dizüstü bilgisayarları çalma anı kameralara yansıdı. İşyerinin bir aracını gasp eden şahısların, bu araçla başka bir işyerinden de hırsızlık yaptıkla

Maskeliler yakalandı
Ankara’nın Kazan ilçesinde çocuk parkları üretimi yapan bir işyerine giren maskeli hırsızlık zanlılarının dizüstü bilgisayarları çalma anı kameralara yansıdı. İşyerinin bir aracını gasp eden şahısların, bu araçla başka bir işyerinden de hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. 
 
Olay, Kazan Keresteciler Sitesi’nde bulunan ve çocuk parkları üretimi yapan işyerinde gerçekleşti. Akşam saatlerinde işyerine gelen ve yanlarında el feneri bulunan maskeli soyguncular, önce çevrede araştırma yaptı. El fenerleriyle işyerinde dolaşan zanlılar, çalacakları malzeme bulmak için çevreyi araştırdı. Bir süre sonra ofise çıkan zanlılar önce kapının arkasında bulunan şirkete ait araçların anahtarlarını aldı. Şahıslar daha sonra masalarda bulunan dizüstü bilgisayarları çaldı. Zanlılar, ellerini kollarını sallayarak işyerinden ayrıldı. 
 
Dışarı çıkan zanlılar, işyerine ait bir aracı da çaldı. Çaldıkları araçla soygunu gerçekleştirdikleri yerin hemen yanında bulunan işyerine giren zanlılar, buradaki kaynak makineleri ve benzer eşyaları hızla kamyona yükledi. Şahıslar, araçla gözden kayboldu. 
 
Öte yandan, araçta GPS cihazını fark edemeyen zanlıları takip eden şirket sahibi, aracını Batıkent’te çalınan malzemeleri ise boş bir araziye boşaltılmış halde bulduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler