Marmara ve Ege sallandı

Ege Denizi'nde saat 12.25'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. DHA: Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Gökçeada'nın batısında 6.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26'da şiddetli depremle sallandı. D

Marmara ve Ege sallandı
Ege Denizi'nde saat 12.25'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
DHA: Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Gökçeada'nın batısında 6.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 
MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26'da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu'dan Edirne'ye, İstanbul'dan İzmir'e, Çanakkale'den Eskişehir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı araştırılıyor.
 
İstanbul ve ilçelerinde de şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü.
 
VALİ MUTLU: İSTANBUL'DA OLUMSUZ DURUM YOK
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "İstanbulumuzla ilgili herhangi bir olumsuz bilgi şu ana kadar intikal etmemiştir.Bilgi toplamaya devam ediyoruz" dedi.
 
ŞARKÖY'DE 5 YARALI
Deprem birçok yerde paniğe neden olurken, binalardan atlayanlar ve bu nedenle yaralananlar oldu. Şarköy'de binadan atlarken yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
 
Deprem ilk belirlemelere göre başta Gökçeada olmak üzere Edirne ve Çanakkale'nin bazı yerleşim merkezlerinde binalarda hasara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam