Manisa Salihli belediyesi evlerini yeniledi

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağmur nedeniyle evleri su baskınında zarar gören ve eşyaları kullanılamaz hale gelen ailenin mağduriyeti, Salihli Belediyesi tarafından giderildi. Salihli'nin Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden aileyi ziyaret eden Salihli Beledi

Manisa Salihli belediyesi evlerini yeniledi
Geçtiğimiz günlerde aşırı yağmur nedeniyle evleri su baskınında zarar gören ve eşyaları kullanılamaz hale gelen ailenin mağduriyeti, Salihli Belediyesi tarafından giderildi. 
Salihli'nin Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden aileyi ziyaret eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, olay günü de aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş ve aileye yardım edeceklerinin sözünü vermişti. Ailenin yenilenen evlerini gezen Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Salihli Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Olay günü ziyaret ettiğimde ailemiz perişan ve evleri de çok kötü durumdaydı. Kısa bir sürede yapılan tadilatla evlerini yeniledik. Artık güle güle otursunlar." dedi.
 
Belediyenin yaptığı çalışmadan dolayı mutluluklarını gizleyemeyen aile bireyleri de Başkan Kayda'ya teşekkür ettiler. Yeşilyurt ve Özyurt Mahalle Muhtarları Mehmet Toker ve Ali Sarıkayalı ile yenilen evlerinin mutluluğunu yaşayan aileye yaptığı ziyaretin ardından Başkan Kayda trafik kazası geçiren Metin ve Neslihan Korucu'ya da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam