Makine Mühendislerine İndirimli Elektrik Enerya’dan

Enerya Konya, Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Konya Şubesi üyeleri ile elektrikte tasarruf sağlayacak bir kampanya başlatıyor. Enerya Konya ve Makine Mühendisleri Konya Şubesi arasında imzalanan anlaşma ile 1 Temmuz 2015 - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasın

Makine Mühendislerine İndirimli Elektrik Enerya’dan
Enerya Konya, Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Konya Şubesi üyeleri ile elektrikte tasarruf sağlayacak bir kampanya başlatıyor. 
Enerya Konya ve Makine Mühendisleri Konya Şubesi arasında imzalanan anlaşma ile 1 Temmuz 2015 - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi’ne bağlı üyelerine elektrik faturalarında tarifesine göre yüzde 15’e varan indirim sağlanacak. Ayrıca, odaya bağlı tüm Mühendisler, Enerya Konya ile indirimli elektrik sağlayan bu anlaşmadan yararlanabilecek.
Makine Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine Enerya Konya Bölge Müdürü Arif Kösen, Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Erdoğan Duransoy ve Şube Müdürü Levent Şam katıldı.
Elektrik piyasasında yürürlüğe giren serbest tüketici limiti kanunu ile aylık elektrik kullanımı sayaç başına 373 kw/h düzeyinde ve en az 130 TL üzerinde olan konut ve ticari işletmeler artık istedikleri elektrik sağlayıcı firmayı seçebiliyor. Konya’nın doğal gaz dağıtımını da yapan Enerya Konya’dan elektrik alan aboneler aynı ödeme noktasından elektrik ve doğal gaz faturalarını birlikte ödeyebilecek.
Hiçbir ek ücret ödemeden her ayın 5’ine kadar Enerya Konya’ya gelerek sözleşme imzalayan abonelere bir sonraki ayın 1’inden itibaren indirimli elektrik verilecek. Sözleşme imzalanmasından itibaren mevcut sistemi devam edecek olup, artık elektrik faturası Enerya Konya tarafından gönderilecek ve abonelere mevcut hat üzerinden elektrik Enerya Konya tarafından sağlanacak.
Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi üyeleri 444 8 429 numaralı çağrı merkezimizden bilgi alabilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam