Magider CBÜ El Ele Verdi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Vakfı ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla geliri öğrencilere verilmek üzere Manolya Meydanında kermes düzenlendi. Burada bir ilke imza

Magider CBÜ El Ele Verdi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Vakfı ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla geliri öğrencilere verilmek üzere Manolya Meydanında kermes düzenlendi.

Burada bir ilke imza attıklarını ifade eden Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Ataç, "Bu kermesin düzenlenmesinde MAGİDER'in büyük bir katkısı var. Kermesten elde edeceğimiz geliri öğrencilerimize burs olarak dağıtacağız. Bu yardım zincirinin birinci halkası olacak. Bundan sonra gerek MAGİDER, gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Halkımızı öğrencilerin ihtiyaçları konusunda haberdar etmek ve bu alanda da MAGİDER ile bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. MAGİDER yönetimine, kadın kollarına bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

MAGİDER Kadın Kolları Başkanı Nurten Topbaş, böyle bir etkinliğe destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, "Gururluyuz, sevinçliyiz. Kadın kolları üyelerimizin el emeği ürünlerin burada satıyoruz" diye konuştu.

Magider CBÜ El Ele Verdi

Magider CBÜ El Ele Verdi

Magider CBÜ El Ele Verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam