Maganda ateş açtı,

Beşiktaş'ta sabah saatlerinde bir kafede çıkan kavgada ateşlenen kurşun, o sırada cadde üzerinden geçmekte olan bir gence isabet etti. Başından vurulan genç hayatını kaybetti. Olay, saat 05.00 sıralarında Ortaköy Meydanı Muallim Naci Caddesi üzerinde meyd

Maganda ateş açtı,
Beşiktaş'ta sabah saatlerinde bir kafede çıkan kavgada ateşlenen kurşun, o sırada cadde üzerinden geçmekte olan bir gence isabet etti. Başından vurulan genç hayatını kaybetti.
 
Olay, saat 05.00 sıralarında Ortaköy Meydanı Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, cadde üzerinde bulunan bir kafe'de bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.
 
MAGANDA ATEŞ AÇTI, ERKAN VURULDU!
 
Kavga esnasında taraflardan biri karşı tarafa silahla ateş açtı. Bu sırada cadde de yürüyen Erkan Bektaş ateşlenen rastgele ateşlenen silahın hedefi oldu. Kafasından yaralanan Bektaş, yere yığıldı. Olayın ardından zanlı kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erkan Bektaş'a bir süre kalp masajı yaptı. Ancak başından vurulan Bektaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından Bektaş'ın yanında bulunan arkadaşları şoka girdi. Gözyaşlarına hakim olamayan gencin arkadaşları, yaşanan olaya tepki gösterdi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından Erkan Bektaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cinayete kurban giden Erkan Bektaş'ın ünlü bir gece kulübünde garson olarak çalıştığı öğrenildi.
 
LAF ATMA YÜZÜNDEN SİLAHLAR ATEŞLENMİŞ
 
Olay esnasında kafe'de bulunan bir görgü tanığını ise olayışöyle anlattı; ; "Ben lavaboya girerken yukarıda iki kişi konuşuyordu. Adamın biri silah kullanan kişiye ‘Benim karıma laf atana ben sıkarım'dedi. Öteki de ‘yok ben sıkarım, kim bu' dedi. Ben aşağı indim lavabodan sonra. Çorbamı tam içerken bunlar gelerek arka masadakilere, ‘benim karıma kim laf attı' dedi. Onlar ‘biz atmadık abi' dedi. Ondan sonra ‘Bekleyin' dedi, karısını çağırdı. Kadın geldi, ‘bu laf attı' dedi. O da silahını çıkararak ateş etmeye çalıştı. Sonra kaçtık dışarıda da silah sıkmaya devam etti." dedi.
 
Polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler