Maçka'da Ramazan ekkinlikleri başlıyor!

Trabzon’un Maçka Belediyesi tarafından 2.'si yapılacak Ramazan Etkinlikleri'nin bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor.100. Yıl Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinlikler 19 Haziran Cuma günü akşamı başlıyor. Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayacak açılışta

Maçka'da Ramazan ekkinlikleri başlıyor!

Trabzon’un Maçka Belediyesi tarafından 2.'si yapılacak Ramazan Etkinlikleri'nin bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

100. Yıl Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinlikler 19 Haziran Cuma günü akşamı başlıyor. Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayacak açılışta, Hacivat-Karagöz, Tasavvuf ve Sema Gösterileri, İlizyon Gösterileri, Ateş Gösterileri, Temel Fadime Gösterisi, Fasıl Dinletisi, Nasrettin Hoca Gösterisi, Halk Yarışmaları, Mehteran Gösterisi ve Havai fişek gösterisinin yer alacağı etkinlikler teravih namazlarından sonra başlayacak.

Talep halinde mahallelerden otobüsler kaldırılacağını belirten Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, "Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, sevginin, barışın, kardeşliğin yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayı, Maçkamız’da da aynı anlayışla idrak edilmekte ve tüm dünyaya bu mesajı sunmaktadır. Ahiret hayatını kazanmak için çok büyük bir öneme haiz olan Ramazan ayında Maçka Belediyesi olarak bu yıl 2.’sini gerçekleştireceğimiz etkinlikler ile Ramazan akşamlarına farklı bir anlam ve güzellik katmak üzere halkımızla bir araya gelerek bu ayın ruhunu birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı Ramazan etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam