Lise laboratuvarında patlama

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu.Deneyi yapan öğretmen Mustafa Keskiner patlama sonucu yaralandı. Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kimya dersi yapılan laboratuvarda

Lise laboratuvarında patlama

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu.

Deneyi yapan öğretmen Mustafa Keskiner patlama sonucu yaralandı. Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kimya dersi yapılan laboratuvarda bugün patlama meydana geldi. İddiaya göre patlamanın, kimya öğretmeni Mustafa Keskiner'in öğrencilere bilgi verirken sodyumun suyla temas etmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Patlama nedeniyle öğretmen Mustafa Keskiner'in elinde ve yüzünde yanıklar oluştu. Keskiner, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrencilerin de çıkan dumandan etkilendiği ve bir süre laboratuvara alınmadığı ifade edildi. Patlamanın ardından okula tedbir amacıyla ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler