Lekesiz görevinden ayrıldı

Valiler Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay’dan ayrıldı.Hatay Valiliği binası önünde kendisini uğurlamaya gelen Hataylılarla tek tek vedalaşan ve helallik isteyen Lekesiz, vedalaşmanın ardından ö

Lekesiz görevinden ayrıldı
Valiler Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay’dan ayrıldı.
Hatay Valiliği binası önünde kendisini uğurlamaya gelen Hataylılarla tek tek vedalaşan ve helallik isteyen Lekesiz, vedalaşmanın ardından özel aracının direksiyonuna geçerek eşi Zehra Lekesiz ve çocuklarıyla birlikte Ankara’ya hareket etti.
Valilik binası önünde gerçekleşen vedalaşmaya ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin başkanları, temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Lekesiz, kendisini uğurlamaya gelenlerle teker teker vedalaşarak helallik istedi. Lekesiz, “Hakkınızı helal” edin diyenlere de, “Ne hakkım var ki helal edeyim” diye yanıt verdi.
Duygusal anların yaşandığı vedalaşmanın ardından çiçeklerle uğurlanan Lekesiz, Hataylılara kürsüden son kez seslendi.
Hatay’da görev yapmak üzere 5.5 yıl önce geldiğini belirten Lekesiz, “Her işin bir sonunun olduğu gibi, her gelenin gideceği gibi, her oturanın kalkacağı gibi bu işinde bir sonu vardı. Kısmet olursa da biraz sonra ayrılacağım. Buraya kadar teşriflerinizden dolayı şahsıma, devletimize gösterdiğiniz nezaketten dolayı, aileme gösterdiğiniz yakınlıktan ve destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hatay ilimiz Türkiye Cumhuriyeti içerisinde çok özellikleri ve zenginlikleri olan özel bir ilimiz. Böylesine özel bir ilde görev yapmanın gururunu kıvancını keyfini yaşadım” diye konuştu.
Lekesiz, daha sonra kendisine ait özel aracının direksiyonuna geçerek, ailesi ile birlikte karayolu ile Ankara’ya gitmek üzere Hatay’dan ayrıldı. Lekesiz’in yerine Hatay Valiliğine atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler