Laz Ziya'nın Kardeşi Sokakta Kaldı

ABD'li Sarai Sierra'yı öldürmekten hükümlü Laz Ziya lakaplı Ziya Tasalı'nın Karabük'te yaşayan ağabeyi Hamdi Tasalı'nın içinde yaşadığı barakasını, güvenlik güçleri kaldırdı.Hamdi Tasalı, kalacak yeri olmadığı gerekçesiyle kent merkezinde bulunan boş bir

Laz Ziya'nın Kardeşi Sokakta Kaldı

ABD'li Sarai Sierra'yı öldürmekten hükümlü Laz Ziya lakaplı Ziya Tasalı'nın Karabük'te yaşayan ağabeyi Hamdi Tasalı'nın içinde yaşadığı barakasını, güvenlik güçleri kaldırdı.

Hamdi Tasalı, kalacak yeri olmadığı gerekçesiyle kent merkezinde bulunan boş bir araziye baraka yaptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekiplerinin barakayı kaldırmak istemesine sinirlenen Tasalı, yaptığı barakayı tekrar yıktı. Eşyalarını yanına alan Tasalı, belediyeye giderek kendisine kalacak yer bulmalarını istedi.

Tasalı, 10-11 yıl cezaevinde yattığını ve çıktıktan sonra iş ve kalacak yer için tüm resmi kurumlara dilekçeyle başvurduğunu savundu. Sokakta yattığını söyleyen Tasalı, "Valiyi arıyorum bulamıyorum, belediye başkanını arıyorum bulamıyorum. Ne yapmam lazım benim? Sadece barınacak, karnımı doyuracak bir yer istiyorum" dedi.

Tasalı, daha sonra zabıta eşliğinde Karabük Valiliğine geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam