'Kuzeyin Rüzgarı' Keçiören'de

Kültür ve sanat etkinliklerinde öncü olan Keçiören Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosunun Kuzeyin Rüzgarı konserine ev sahipliği yaptı. Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinde düzenle

'Kuzeyin Rüzgarı' Keçiören'de

Kültür ve sanat etkinliklerinde öncü olan Keçiören Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosunun Kuzeyin Rüzgarı konserine ev sahipliği yaptı.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şef Turgay Coşkun yönetimindeki koro, Trabzon, Ordu, Artvin, Rize, Giresun gibi Karadeniz illerine ait türküleri Keçiörenliler için seslendirdi. Koronun söylediği türkülerin yanı sıra saz sanatçıları tarafından icra edilen taksimler de konsere renk katarak dinleyicilerden büyük alkış aldı. Koro, konserin finalini hareketli türkülerle yaparken dinleyiciler de alkışlarıyla tempo tutarak sanatçılara eşlik etti.

Keçiörenliler adına korodaki sanatçılara teşekkür eden Başkan Mustafa Ak, konseri çok beğendiğini belirterek, "Sevgili Keçiörenliler, çok güzel bir konser oldu. Ben çok beğendim, umarım sizlerde beğenmişsinizdir. Bize yaşattıkları güzel konser için değerli koromuza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Keçiören'i bu tür etkinliklerle Ankara'nın kültür başkenti yapmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam