Kuyumcuya sahte altın sattılar

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir kuyumcuya sahte altın satıldı.Olay, Kahta Kapalı Çarşıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kapalı çarşı esnaflarından A.C.’ye ait kuyumcu dükkanına gelen iki kadın, acil paraya ihtiyaçlarının olduğunu ve bileklik satmak

Kuyumcuya sahte altın sattılar

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir kuyumcuya sahte altın satıldı.

Olay, Kahta Kapalı Çarşıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kapalı çarşı esnaflarından A.C.’ye ait kuyumcu dükkanına gelen iki kadın, acil paraya ihtiyaçlarının olduğunu ve bileklik satmak istediklerini söyledi. Kuyumcu ise kadınlardan bilekliği alarak yüzeysel bir inceleme yaptıktan sonra bin 750 TL ücret ödedi. Kadınlar parayı aldıktan sonra kuyumcudan ayrıldı. Kuyumcu daha sonra detaylı bir şekilde incelediğinde bilekliğin sahte olduğunu anlayarak, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri kuyumcudaki güvenlik kameralarını inceleyerek şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Sahte altın dolandırıcılığa karıştıkları gerekçesiyle 2’si kadın 3 kişinin peşine düştü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam