Kurulan tezgahı ağır ödediler!

Edirne F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradığını defalarca yazdığı mektuplarla Adalet Bakanlıüğına ve Kamuoyuna bildimişti. Yaşanan bu olay sonrasında Çakıcı'ya saldıran ve

Kurulan tezgahı ağır ödediler!

Edirne F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradığını defalarca yazdığı mektuplarla Adalet Bakanlıüğına ve Kamuoyuna bildimişti.

Yaşanan bu olay sonrasında Çakıcı'ya saldıran ve saldıranlara yardım ettikleri iddia edilen kişiler hakkında soruştuma başlatıldı.

NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz Cuma günü Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden geniş güvenlik önlemleri ve sevenlerinin alkışlarıyla Edirne F Tipi Cezaevi'ne nakil edilen Alaattin Çakıcı, avukatıyla görüşme yaptıktan sonra hücresine dönerken koridorda terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede bir gardiyan yaralandı.

12180063_10153764137263120_966935996_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler