Kurbağalıdere’de artık balıklar yaşıyor

Çevresine yaydığı kötü kokuyla bilinen Kurbağalıdere'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ıslah çalışmaları sonuç verdi. Derede artık balıklar yaşıyor.Kadıköy'de çevreye yaydığı kötü kokuyla bilinen Kurbağalıdere, İstanbul Büyükşehir Be

Kurbağalıdere’de artık balıklar yaşıyor

Çevresine yaydığı kötü kokuyla bilinen Kurbağalıdere'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ıslah çalışmaları sonuç verdi. Derede artık balıklar yaşıyor.

Kadıköy'de çevreye yaydığı kötü kokuyla bilinen Kurbağalıdere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) başlattığı ıslah çalışmalarıyla eski günlerine dönmeye başladı. Yapılan ıslah çalışmaları neticesinde, derede balıkların yaşamaya başladığı gözlenirken, bölgedeki esnaf ise kirliliğin azalmasıyla birlikte işlerinin arttığını söyledi.

"ESKİDEN KÖTÜ KOKUDAN MÜŞTERİ GELMİYORDU"

Bölgedeki bir lokantada aşçılık yapan Erdal Karabacak, ıslah çalışmalarından sonra işlerinin arttığını söyledi. Karabacak, "Temizlenmeden önce çok kötü koku vardı. Şu an çok daha azaldı. Daha iyi oldu ve balıklar gelmeye başladı. Temizlik işlemlerini kepçeyle yaptılar. Büyük gemilerle temizlediler. Eskiden kötü koku olduğu için müşteri gelmiyordu. Islah çalışmalarında sonra müşteri sayımız arttı" diye konuştu.

Erenköy'de yaşayan ve Kurbağlıdere'de uzun zamandır bisiklet gezisi yaptığını söyleyen Mert Güntunca ise, "Çalışmaların başlaması bizim için çok iyi oldu. Kötü koku büyük oranda giderildiği için, artık rahatça geçebiliyoruz buradan" şeklinde konuştu.

Kurbağalıdere’de artık balıklar yaşıyor

Kurbağalıdere’de artık balıklar yaşıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler