Kuran-ı kerim içinde bonzai yakalandı

Otobüs terminalinde yapılan operasyonda Kuran-ı Kerim içine saklanmış bonzai ele geçirildi.   Bolu Şehirler arası otobüs terminalinde Aksaray’dan gelen otobüsten inen  M.A, akrabası C.A. ile beklediği esnada fenalaşarak yere yığıldı. M.A.’nın ağzından köp

Kuran-ı kerim içinde bonzai yakalandı
Otobüs terminalinde yapılan operasyonda Kuran-ı Kerim içine saklanmış bonzai ele geçirildi.
 
Bolu Şehirler arası otobüs terminalinde Aksaray’dan gelen otobüsten inen  M.A, akrabası C.A. ile beklediği esnada fenalaşarak yere yığıldı. M.A.’nın ağzından köpükler çıkması sonrasında 112 Acil sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.
 
Daha sonra polis ekipleri yaptıkları incelemede şahsın bonzai kullandığı ve şehrede bonzai satmak için geldikleri belirlendi. M.A. tedavi altına alınırken kaçmaya çalışan C.A. gözaltına alındı ve üzerinde yapılan aramada çantasında Kuran-ı Kerim içine saklanmış 45 grem bonzai yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler