Kulp’ta Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı'nca, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler için yemek programı düzenlendi. Bir düğün salonunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Garnizon Komutanı Yarbay Dr. Yusuf Küçük

Kulp’ta Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı'nca, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler için yemek programı düzenlendi.

Bir düğün salonunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Garnizon Komutanı Yarbay Dr. Yusuf Küçükbaşol, Emniyet Amiri Serkan Özarslan, Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ve çok sayıda öğretmen katıldı. Programda konuşan Dülgeroğlu, "Vatanımızın, milletimizin ve memleketimizin geleceği olan çocuklarımızın iyi bir şekilde yetiştirilmesi adına canla başla mücadele ediyorsunuz. Tabi yapmış olduğumuz, vermiş olduğunuz bu mücadele burada, bu gecede 3-5 süslü sözle ifade edemeyeceğimiz kadar anlamlıdır" dedi.

Kulp’ta Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler