Kuhla Boutique Suite Hotel Türkiye’de ilk 25’in içinde

Trabzon Kaşüstü mevkiinde hizmete giren Kuhla Boutique Suite Hotel, VİP hizmeti ve kısa sürede sağladığı müşteri memnuniyeti ile iddialı. Otel, konseptiyle de Türkiye’deki 25 otel içinde yer alıyor.

Kuhla Boutique Suite Hotel Türkiye’de ilk 25’in içinde

Trabzon Kaşüstü mevkiinde hizmete giren Kuhla Boutique Suite Hotel, Trabzon’da rakiplerine sunduğu kaliteli hizmet ile fark atıyor.


Otelin Genel Koordinatörü Yavuz Yılmaz, iddialı olduklarının altını çizerek, “İskender Grup olarak mevcut iştiraklerin arasında mutlaka bir otel olmalıydı. Körfez ülkelerinden gelen turistler için lüks bir otel olarak yola çıktık. Türkiye’nin sayılı butik otellerinden olan ve 5 yıldızın üzerindeki bu lüks otel 2016’nın eylül ayında hizmete girdi. 24 odamız var. Yüksek konseptli ve tamamen A sınıfa hizmet veren bir otele sahibiz. Murat, İbrahim ve Metin İskender ile KİO ortaklarının çabasıyla bu muhteşem otel meydana geldi. 24 odanın özelliği 45 metrekare alan üzerinde interaktif bir oda olmasıdır. Bu, bölgede çok olan bir durum değil. Kullanılan bütün malzemeler lükstür. Fiyatlandırması da lüks” dedi.

TRABZON’DA OLMAYAN BİR KONSEPT

Yılmaz, kısa sürede güzel dönüşler aldıklarını belirterek, “8 aylık hizmet sürecimizde hem misafir portföyümüz, hem de geri dönüşlerimiz müthiş. Her kat ayrı kokar. İskender Ailesi bu konuda epey iddialı. Daha da iyi olacağız. Pazar olarak çok farklı çalışıyoruz. Türkiye’de bu konsepte çalışan 25 otel var ve biz bu 25 otelin içerisindeyiz. Butik otel tamamen VİP hizmet sunan bir oteldir. Bu nedenle verdiğimiz hizmette en iyisi olmak zorundayız. Trabzon’da olmayan bir hizmeti sunuyoruz. Şu an tek butik oteliz. Daha yeni bir tesis olmamıza rağmen yüzde 75 dolulukla gidiyoruz. Çok hızlı bir şekilde düzenimizi oturttuk” diye konuştu. Müşteri profillerinden de söz eden Yılmaz,“Bizim 3 portföyümüz var: Şirket yöneticileri, balayı grubu ve Körfez ülkeleri. Genelde bu kesimi ağırlıyoruz. Şimdi Gürcistan pazarı da yeni yeni eklemlenmeye başladı. İç pazarda da gayet iyiyiz. Biz istihdam açısından da elemanlarımızı mutfaktan yetiştirdik. Eğitimler verdik.Otel açılmadan önce personel aldık. Şimdi 15 personelimiz var ve kişisel anlamda 15 günde bir de eğitimlerimiz var. Eleman açısından da buranın bir okul olmasını istiyoruz. Bunun dışında yayla turizmi ile ilgili çok güzel bir çalışmamız var. Avrupa’daki örnekleri ile Trabzon’u doğru tanıtabilecek bir hamlemiz olacak. Özellikle 2019 yılında Trabzon’da olmayan bir konseptle geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber : Meryem Akgün 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler