Küçükkuyu Futbol Sahası Çimleniyor

Küçükkuyu'da futbol sahası çimlendiriliyor. Küçükkuyu Belediye Başkanlığı ve Gençlerbirliği Spor kulübü tarafından kullanılan futbol sahasını çimlendiriliyor. Çimlendirme çalışmasını yerinde inceleyen Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, "Sahanın çim

Küçükkuyu Futbol Sahası Çimleniyor

Küçükkuyu'da futbol sahası çimlendiriliyor.

Küçükkuyu Belediye Başkanlığı ve Gençlerbirliği Spor kulübü tarafından kullanılan futbol sahasını çimlendiriliyor. Çimlendirme çalışmasını yerinde inceleyen Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, "Sahanın çimlendirilmesinde büyük payı olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a teşekkür ediyoruz.7 Bin 500 metre kare alanın en iyi kalite çim ile çimlendirme çalışmaları devam ediyor. Çimlerin toprak ile kaynaşmasından sonra Mart ayı içinde spor yapmaya uygun hale gelecek"dedi. Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor Başkanı Burak Tahmaz, Bize hayal gibi gelen projeyi bir ay içinde önce zemini hazırlanıp ardından çimlendirilmesi gerçeğe dönüşüyor" diye konuştu.

Küçükkuyu Futbol Sahası Çimleniyor

Küçükkuyu Futbol Sahası Çimleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler